Understanding Your Weight Anatomical Chart | Sonstiges | 978-0-7817-7320-1 | sack.de

Sonstiges, Englisch, Chart-Paper, Format (B × H): 508 mm x 660 mm

Understanding Your Weight Anatomical Chart


Erscheinungsjahr 2007
ISBN: 978-0-7817-7320-1
Verlag: Lippincott Williams and Wilkins

Sonstiges, Englisch, Chart-Paper, Format (B × H): 508 mm x 660 mm

ISBN: 978-0-7817-7320-1
Verlag: Lippincott Williams and Wilkins


This chart is a visual tool that facilitates patient and health profession discussion about what to do about excess weight. In addition to explaining the "why" of weight gain, it provides tangible and unintimidating next steps, improving patient compliance and adherence to a weight reduction program. This visual chart addresses topics such as: Energy balance determines body weight Factors that affect energy balance: energy intake (calories consumed) and energy expenditure (calories burned) Details on a key factor in burning calories—metabolism—which accounts for approximately 60-75% of energy expenditure Key steps on how to lose excess weight, including goal setting, making small changes, and discussing other options with a physician if lifestyle changes are not sufficient Ways to improve diet and increase physical activity, such as recognizing eating behavior/patterns and looking for ways to be active throughout the day
Understanding Your Weight Anatomical Chart jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.