Wischmeyer | PharmacoNutrition and Nutrition Therapy in Critical Illness, An Issue of Critical Care Clinics | Buch | 978-1-4377-2436-3 | sack.de

Buch, Englisch, Format (B × H): 159 mm x 243 mm, Gewicht: 398 g

Reihe: The Clinics: Internal Medicine

Wischmeyer

PharmacoNutrition and Nutrition Therapy in Critical Illness, An Issue of Critical Care Clinics

Critical Care Clinics
26 ed
ISBN: 978-1-4377-2436-3
Verlag: Elsevier Health Sciences

Critical Care Clinics

Buch, Englisch, Format (B × H): 159 mm x 243 mm, Gewicht: 398 g

Reihe: The Clinics: Internal Medicine

ISBN: 978-1-4377-2436-3
Verlag: Elsevier Health Sciences


This issue of Critical Care Clinics, Guest Edited by Paul Wischmeyer, MD features topics such as: Nutrition Guidelines In Critical Care: Consistency or Confusion?; Evolutionary Role of Nutrition and Metabolic Support in Critical Illness; Pre-operative Surgical Nutrition Programs; Fish Oil in Critical Illness: Mechanisms and Clinical Application; Glutamine in Critical Illness: The Time Has Come, The Time Is Now?; Immunosupression and Infection After Major Surgery: A Nutritional Deficiency?; Enteral Nutrition in Critical Care: Why Do We Starve Our Patients?

Wischmeyer PharmacoNutrition and Nutrition Therapy in Critical Illness, An Issue of Critical Care Clinics jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.