Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry | Buch | 978-0-12-380856-1 | sack.de

Buch, Englisch, 456 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 790 g

Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry


Erscheinungsjahr 2010
ISBN: 978-0-12-380856-1
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 456 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 790 g

ISBN: 978-0-12-380856-1
Verlag: William Andrew Publishing


Since its inception in 1945, this serial has provided critical articles written by research specialists that integrate industrial, analytical, and technological aspects of biochemistry, organic chemistry, and instrumentation methodology in the study of carbohydrates.
Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry jetzt bestellen!

Zielgruppe


<p>Researchers in biochemistry, organic chemistry, medicinal chemistry and instrumentation methodology</p>

Weitere Infos & Material


1. Obituary of Roger JeanlozNathan Sharon and Colin Hughes2. Obituary of Bengt LindbergLennart Kenne, Olle Larm and Jörgen Lönngren3. Zeolites and other Silicon-Based Promoters in Carbohydrate ChemistryAmelia Pilar-Rauter4. Tools in oligosaccharide synthesis: current research and applicationKlaus Buchholz, Juergen Seibel5. Multivalent Carbohydrate-Lectin InteractionsFred Brewer6. Design and Creativity in Multivalent Neoglycoconjugates SynthesisRene Roy


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.