Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry | Buch | 978-0-12-385520-6 | sack.de

Buch, Englisch, 314 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 560 g

Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry


Erscheinungsjahr 2011
ISBN: 978-0-12-385520-6
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 314 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 560 g

ISBN: 978-0-12-385520-6
Verlag: William Andrew Publishing


Since its inception in 1945, this serial has provided critical and integrating articles written by research specialists that integrate industrial, analytical, and technological aspects of biochemistry, organic chemistry, and instrumentation methodology in the study of carbohydrates. The articles provide a definitive interpretation of the current status and future trends in carbohydrate chemistry and biochemistry.
Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry jetzt bestellen!

Zielgruppe


<p>Researchers in biochemistry, organic chemistry, medicinal chemistry and instrumentation methodology.</p>

Weitere Infos & Material


- Jean Montreuil 1920-2010

Jean-Claude Michalski

- Laurance David Hall 1938--2009

Bruce Coxon

- Potential Trehalase Inhibitors: Syntheses Of Trehazolin And Its Analogues

Ahmed El Nemr and El Sayed H. El Ashry

- Polysaccharides Of The Red Algae

Anatolii i. Usov

- Toward Automated Glycan Analysis

Shin-Ichiro Nishimur


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.