Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry | Buch | 978-0-323-99256-5 | sack.de

Buch, Englisch, Format (B × H): 151 mm x 229 mm, Gewicht: 250 g

Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry


Erscheinungsjahr 2023
ISBN: 978-0-323-99256-5
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, Format (B × H): 151 mm x 229 mm, Gewicht: 250 g

ISBN: 978-0-323-99256-5
Verlag: William Andrew Publishing


Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry, Volume 84 in this series, highlights new advances in the field, with this new volume presenting interesting chapters written by an international board of authors.
Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


The contributors in this Volume:

1. Tarun K. Dam


Baker, David C.
Prof. David C. Baker has a broad research and teaching experience in the organic and medicinal chemistry of the carbohydrates, including nucleosides and cell-surface carbohydrates that are documented in over 200 publications, presentations, and patents. He was elected a Fellow of the American Chemical Society where he has been active principally in the Division of Carbohydrate Chemistry.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.