Buch, Englisch, Band 3, 328 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 236 mm, Gewicht: 1500 g
Reihe: Pharmaceutical Biotechnology
Part B: In Vivo Pathways of Degradation and Strategies for Protein Stabilization
Buch, Englisch, Band 3, 328 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 236 mm, Gewicht: 1500 g
Reihe: Pharmaceutical Biotechnology
ISBN: 978-0-306-44153-0
Verlag: Springer Us
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Kosmetische Technologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Pharmazie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Pharmakologie, Toxikologie
Weitere Infos & Material
Improper Glycosylation and the Cellular Editing of Nascent Proteins; D.A. Cumming. Protein Aggregation In Vivo; R. Wetzel. Pathways of Intracellular Protein Degradation in Eukaryotic Cells; T.S. Olson, et al. Effects of Aging on Proteins; R.W. Gracy. Engineering Dramatic Increases in the Stability of Subtilisin; P.N. Bryan. Increased Stability of Mutant Forms of Yeast Cytochrome c; D.R. Hickey, et al. Introduction to Formulation of Protein Pharmaceuticals; M.A. Hanson, S.K.E. Rouan. PEG Modified Proteins; G.E. Francis, et al. Stabilization of Protein Structure by Solvent Additives; S.N. Timasheff. Heat-Shock Proteins and their Potential Uses for Pharmaceutical Protein Production in Microorganisms; J.M. McCoy. Index.