Application of Nano/Microencapsulated Ingredients in Food Products | Buch | 978-0-12-815726-8 | sack.de

Buch, Englisch, 548 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 860 g

Application of Nano/Microencapsulated Ingredients in Food Products


Erscheinungsjahr 2020
ISBN: 978-0-12-815726-8
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 548 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 860 g

ISBN: 978-0-12-815726-8
Verlag: William Andrew Publishing


Application of Nano/Microencapsulated Ingredients in Food Products, a volume in the Nanoencapsulation in the Food Industry series, presents applications of nano/micro-encapsulated ingredients such as vitamins, minerals, flavors, colorants, enzymes, probiotics antioxidants and many other bioactive components in different groups of food products. Each chapter explores nano/microencapsulated ingredients in food products, including beverages, cereal flours and bakery products, meat, oils and fats, salt, spices and seasonings, functional supplements, and in chewing gum. In addition, the book explores active food packaging and edible coatings with nano/microencapsulated ingredients.

Authored by a team of global experts in the fields of nano and microencapsulation of food, nutraceutical and pharmaceutical ingredients, this title is of great value to those engaged in the various fields of nanoencapsulation.
Application of Nano/Microencapsulated Ingredients in Food Products jetzt bestellen!

Zielgruppe


<p>academics, students, researchers, practitioners, and those who are working or interested in various fields of micro/nanoencapsulation of food, nutraceutical, and pharmaceutical ingredients particularly in the food and pharmaceutical areas</p>

Weitere Infos & Material


1. The role of nano/micro-encapsulated ingredients in food formulations
2. Nano/microencapsulated ingredients in milk and dairy products
3. Nano/microencapsulated ingredients in drinks and beverages
4. Active food packaging with nano/microencapsulated ingredients
5. Edible coatings with nano/microencapsulated ingredients
6. Nano/microencapsulated ingredients in cereal flours and bakery products
7. Nano/microencapsulated ingredients in meat products
8. Nano/microencapsulated ingredients in chewing gum
9. Nano/microencapsulated ingredients in oils and fats
10. Salt, spices and seasonings formulated with nano/microencapsulated ingredients
11. Functional supplements and raw materials formulated with nano/microencapsulated ingredients


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.