Bartz / Brecht | Postharvest Physiology and Pathology of Vegetables | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 744 Seiten

Bartz / Brecht Postharvest Physiology and Pathology of Vegetables


2. Auflage 2002
ISBN: 978-0-203-91009-2
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 744 Seiten

ISBN: 978-0-203-91009-2
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Focusing exclusively on postharvest vegetable studies, this book covers advances in biochemistry, plant physiology, and molecular physiology to maximize vegetable quality. The book reviews the principles of harvest and storage; factors affecting postharvest physiology, calcium nutrition and irrigation control; product quality changes during handling and storage; technologies to improve quality; spoilage factors and biocontrol methods; and storage characteristics of produce by category. It covers changes in sensory quality such as color, texture, and flavor after harvest and how biotechnology is being used to improve postharvest quality.

Bartz / Brecht Postharvest Physiology and Pathology of Vegetables jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.