Buch, Englisch, 274 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 446 g
Buch, Englisch, 274 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 446 g
Reihe: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology
ISBN: 978-3-662-14828-0
Verlag: Springer
Springer Book Archives
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltverschmutzung, Umweltkriminalität, Umweltrecht
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
Weitere Infos & Material
Combining the technical push and the business pull for natural flavours.- Enzymes and flavour biotechnology.- Glycoconjugated aroma compounds: Occurrence, role and biotechnological transformation.- Prospects for the bioengineering of isoprenoid biosynthesis.- Opportunities in microbial biotransformation of monoterpenes.- Special transformation processes using fungal spores and immobilized cells.- Biotechnological production of flavour-active lactones.- The production of aromas by plant cell cultures.