Boyle / Cline | The New Mexico Magazine Centennial Cookbook | Buch | 978-1-934480-28-1 | sack.de

Buch, Englisch, 116 Seiten, Spiral bound, Format (B × H): 165 mm x 225 mm, Gewicht: 332 g

Boyle / Cline

The New Mexico Magazine Centennial Cookbook

A Century of Flavors
Erscheinungsjahr 2023
ISBN: 978-1-934480-28-1
Verlag: New Mexico Magazine

A Century of Flavors

Buch, Englisch, 116 Seiten, Spiral bound, Format (B × H): 165 mm x 225 mm, Gewicht: 332 g

ISBN: 978-1-934480-28-1
Verlag: New Mexico Magazine


For ten decades, New Mexico Magazine has published the Land of Enchantment's best recipes and stories about food, bringing the spicy, sweet, and earthy flavors of our homeland to kitchens around the world. In this landmark cookbook from America's oldest state magazine, fifty recipes showcase classics from the archives and groundbreaking creations of contemporary chefs. Powered by local and seasonal ingredients, fascinating histories, and diverse influences, The New Mexico Magazine Centennial Cookbook is an essential collection of tasty traditions from every corner of the state.

Boyle / Cline The New Mexico Magazine Centennial Cookbook jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Since 1923, New Mexico Magazine has inspired authentic experiences through stories and photographs of our state's people, places, art, culture, and food. It's the heartbeat of New Mexico.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.