Brown | Archiving Websites | Buch | 978-1-78330-053-2 | sack.de

Buch, Englisch, 224 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm

Brown

Archiving Websites

A Practical Guide for Information Management Professionals
2. Auflage 2025
ISBN: 978-1-78330-053-2
Verlag: Taylor & Francis

A Practical Guide for Information Management Professionals

Buch, Englisch, 224 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm

ISBN: 978-1-78330-053-2
Verlag: Taylor & Francis


This book offers practical guidance to information management professionals seeking to implement web archiving programmes of their own. It is essential reading for those who need to collect and preserve specific elements of the web - from national domains or individual subject areas to an organization's own website. This second edition has been updated to cover key developments such as advances in the archiving and analysis of social media, the challenges and opportunities of mobile technology and Linked Open Data, recognition of the vast potential of web archives to support research, and the adoption of web archiving in the commercial world to support regulatory compliance.
Brown Archiving Websites jetzt bestellen!

Zielgruppe


Professional Practice & Development


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Archiving Websites


Adrian Brown is the Director of the Parliamentary Archives and has lectured and published widely on all aspects of digital preservation.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.