Chesser | Human Resource Management in a Hospitality Environment | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 284 Seiten

Chesser Human Resource Management in a Hospitality Environment


Erscheinungsjahr 2017
ISBN: 978-1-315-34230-6
Verlag: Taylor & Francis
Format: EPUB
Kopierschutz: 0 - No protection

E-Book, Englisch, 284 Seiten

ISBN: 978-1-315-34230-6
Verlag: Taylor & Francis
Format: EPUB
Kopierschutz: 0 - No protection



This new textbook provides a complete study of human resource management from the perspective of management and operation in a hospitality environment. The hospitality industry continues to grow every day, bringing new challenges and opportunities. This up-to-date textbook provides the information on effective human resource management that managers need to know to succeed in today’s competitive hospitality business environment.

Chesser Human Resource Management in a Hospitality Environment jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Management. Supervision. Human Resource Management and the Law. Recruiting and Hiring Personnel. Compensation, Benefits and Staff Scheduling. Staff Training. Orientation and Socialization. Performance Evaluation. Environment in the Workplace. Motivation. Building Teams. Respect in the Workplace. Discipline. Human Resource Management in a Union Environment. APPENDIX: Case Studies. Index.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.