Buch, Englisch, 598 Seiten, Format (B × H): 216 mm x 276 mm, Gewicht: 1700 g
Fundamental Aspects in Nutrition and Health
Buch, Englisch, 598 Seiten, Format (B × H): 216 mm x 276 mm, Gewicht: 1700 g
ISBN: 978-0-12-810244-2
Verlag: William Andrew Publishing
Zielgruppe
Students and health professionals, also researchers in food science, veterinary and animal sciences
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Lebensmittelsicherheit und -versorgung
- Medizin | Veterinärmedizin Veterinärmedizin Veterinärmedizin
Weitere Infos & Material
Part I. Perspectives on the Vitamins in Nutrition1. What is a Vitamin?2. Discovery of the Vitamins3. Chemical and Physiological Properties of Vitamins4. Vitamin Deficiency
Part II. Considering the Individual Vitamins5. Vitamin A6. Vitamin D7. Vitamin E8. Vitamin K9. Vitamin C10. Thiamin11. Riboflavin12. Niacin13. Vitamin B614. Biotin15. Pantothenic Acid16. Folate17. Vitamin B1218. Quasi-Vitamins
Part III. Using Current Knowledge of the Vitamins19. Sources of Vitamins20. Assessing Vitamin Status21. Quantifying Vitamin Needs22. Vitamin Safety
AppendicesA. Vitamin Terminology: Past and PresentB. Original Reports for Case StudiesC. A Core of Current Vitamin Research LiteratureD. Vitamin Contents of FoodsE. Vitamin Contents of Feedstuffs