Buch, Englisch, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 680 g
Biology, Ecology, Aquaculture and Fisheries
Buch, Englisch, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 680 g
ISBN: 978-0-12-814938-6
Verlag: William Andrew Publishing
This will also be a great resource for government and academia professionals interested in aquaculture and fisheries and their sustainable futures.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Meeres- und Süßwasserökologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Meeresbiologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Wirbellose (Invertebrata) Weichtiere (Mollusca)
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung Fischerei, Fischzucht, Aquakultur
Weitere Infos & Material
1. Systematics and general biology
2. Abalone Nutrition
3. Structure and Function
4. Reproduction
5. Physiology: Energetics, Metabolism and Gas Exchange
6. Genetic Variation is the Foundation for the Future of Abalone Conservation and Exploitation
7. Disease and potential disease agents in wild and cultured abalone
8. Ecology of Eastern Pacific Abalone
9. Commercial Fisheries Assessment and Management
10. Abalone Reseeding and Enhancement
11. Abalone Aquaculture
12. History and Current Status of Abalone Aquaculture in China
13. The International Abalone Market
14. Business Planning for Abalone Aquaculture