Davies / Dickerson | Nutrient Content of Food Portions | Buch | 978-0-85186-426-6 | sack.de

Buch, Englisch, 79 Seiten

Davies / Dickerson

Nutrient Content of Food Portions


Erscheinungsjahr 1991
ISBN: 978-0-85186-426-6
Verlag: Royal Society of Chemistry

Buch, Englisch, 79 Seiten

ISBN: 978-0-85186-426-6
Verlag: Royal Society of Chemistry


Nutrient Content of Food Portions provides a quick and easy way to assess the nutritional value of food. It presents tables of the nutrient content of foods calculated from a 'normal' portion size, giving number, name, and portion details for the food, energy values in kcal and kJ, and the composition values of the portion for 11 nutrients. Nutrient Content of Food Portions is divided into two parts, the first providing an introductory text which gives clear guidelines for using the tables and the second consisting of tables for approximately 650 foods, which are clearly presented and easy to follow. This book will enable students and teachers of home economics, nutritionists, and dietitians, and anyone interested in planning or assessing their diets, to make the analyses in the minimum time and without the need to determine portion sizes.
Davies / Dickerson Nutrient Content of Food Portions jetzt bestellen!
Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.