Dean | Food Intolerance and the Food Industry | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 240 Seiten, Web PDF

Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

Dean Food Intolerance and the Food Industry


1. Auflage 2000
ISBN: 978-1-85573-634-4
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, 240 Seiten, Web PDF

Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

ISBN: 978-1-85573-634-4
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Food intolerance and the food industry approaches the issue of food intolerance from an industry rather than a clinical perspective. This unique book has become an indispensable guide for production managers and nutritionists within the food industry as well as providing an authoritative source of information for all those concerned with understanding and managing food intolerance. - Clear and concise explanations of complex medical information - Full coverage of the implications of the Food Safety Act 1990 and the Consumer Protection Act - Detailed information on the role and value of food intolerance databanks
Dean Food Intolerance and the Food Industry jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.