Dickinson / Miller | Food Colloids | Buch | 978-0-85404-850-2 | sack.de

Buch, Englisch, 434 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 1731 g

Dickinson / Miller

Food Colloids

Fundamentals of Formulation
Erscheinungsjahr 2001
ISBN: 978-0-85404-850-2
Verlag: RSC Publishing

Fundamentals of Formulation

Buch, Englisch, 434 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 1731 g

ISBN: 978-0-85404-850-2
Verlag: RSC Publishing


Food Colloids: Fundamentals of Formulation describes the physico-chemical principles underlying the formulation of multi-component, multi-phase food systems. Emphasis is placed on the interfacial properties of proteins and the role of protein interactions in determining the properties of emulsions, dispersions, gels and foams. The coverage includes authoritative overviews of conceptual issues as well as descriptions of new experimental techniques and recent food colloids research findings. Specific topics include atomic force microscopy, aggregation phenomena, coalescence mechanisms, crystallization processes, surface rheology, protein-lipid interactions and mixed biopolymer systems. This book provides essential new material for those active in the field and is suitable for postgraduates and researchers, both in industry and academia.

Dickinson / Miller Food Colloids jetzt bestellen!

Zielgruppe


Researchers

Weitere Infos & Material


New Techniques;

Emulsions, Dispersions and Foams;

Interfacial Properties;

Protein Structure and Interactions;

Aggregation and Gelation;

Subject Index



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.