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Agrarwissenschaften

8  Treffer  für „Food Science and Technology“


    Spreer Milk and Dairy Product Technology

    1. Auflage 1998
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-8247-0094-2
    Medium: Buch
    239,50 € (inkl. MwSt.)
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    Walstra / Wouters / Geurts Dairy Science and Technology

    2. Auflage 2005
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-8247-2763-5
    Medium: Buch
    357,50 € (inkl. MwSt.)
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    Marshall / Wadsworth Rice Science and Technology

    Revised and Auflage
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-8247-8887-2
    Medium: Buch
    389,50 € (inkl. MwSt.)
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    Salunkhe / Kadam Handbook of Vegetable Science and Technology

    Production, Compostion, Storage, and Processing
    1. Auflage 1998
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-8247-0105-5
    Medium: Buch
    325,50 € (inkl. MwSt.)
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    Salunkhe / Kadam Handbook of Fruit Science and Technology

    Production, Composition, Storage, and Processing
    1. Auflage 1995
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-8247-9643-3
    Medium: Buch
    441,50 € (inkl. MwSt.)
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    Jackson Wine Science

    Principles and Applications
    4. Auflage 2014
    Verlag: Academic Press
    ISBN: 978-0-12-381469-2
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    118,00 € (inkl. MwSt.)
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    Zhao Berry Fruit

    Value-Added Products for Health Promotion
    1. Auflage 2007
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-8493-5802-9
    Medium: Buch
    311,50 € (inkl. MwSt.)
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    Toldrá / Nollet Advanced Technologies for Meat Processing

    2. Auflage 2017
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-4987-5459-0
    Medium: Buch
    249,50 € (inkl. MwSt.)
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