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Lipidologie

9  Treffer  für „Chemistry of Foods“


    Gunstone Fatty Acid and Lipid Chemistry

    1996
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-7514-0253-7
    Medium: Buch
    235,39 € (inkl. MwSt.)
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    Bravo-Diaz Lipid Oxidation in Food and Biological Systems

    A Physical Chemistry Perspective
    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-87224-3
    Medium: Buch
    192,59 € (inkl. MwSt.)
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    Bravo-Diaz Lipid Oxidation in Food and Biological Systems

    A Physical Chemistry Perspective
    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-87221-2
    Medium: Buch
    192,59 € (inkl. MwSt.)
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    European Journal of Lipid Science & Technology

    Verlag: Wiley-VCH
    ISSN: 14389312
    Medium: Zeitschrift
    Institutionen - Online
    2.717,80 € (inkl. MwSt.)
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    Sato Crystallization of Lipids

    Fundamentals and Applications in Food, Cosmetics, and Pharmaceuticals
    1. Auflage 2018
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-118-59392-9
    Medium: Buch
    234,50 € (inkl. MwSt.)
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    Spiller Handbook of Lipids in Human Nutrition

    1. Auflage 1995
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-8493-4248-6
    Medium: Buch
    278,10 € (inkl. MwSt.)
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    Pintado / Machado / Gomes Bioactive Lipids

    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: William Andrew Publishing
    ISBN: 978-0-12-824043-4
    Medium: Buch
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    Frankel Lipid Oxidation

    2 ed
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-9531949-8-8
    Medium: Buch
    213,50 € (inkl. MwSt.)
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    Thormar Lipids and Essential Oils as Antimicrobial Agents

    1. Auflage 2011
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-74178-8
    Medium: Buch
    201,50 € (inkl. MwSt.)
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