Fachgebiet
Medium
  • 6
Erscheinungsjahr
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
Autoren
  • 1
  • 2
  • 1
  • 3
  • 1
  • 1
Verlag
  • 4
  • 2
Preis
  • 3
  • 3
Sprachen
  • 6
Verfügbarkeit
  • 6
Katalog
  • 6
  • 6

Bürgerliches Recht

6  Treffer  für „European Institute for Food Law series“


    Szajkowska Regulating food law

    Risk analysis and the precautionary principle as general principles of EU food law
    1. Auflage 2012
    Verlag: Brill Academic Publishers
    ISBN: 978-90-8686-194-1
    Medium: Buch
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Meulen Private food law

    Governing food chains through contract law, self-regulation, private standards, audits and certification schemes
    1. Auflage 2011
    Verlag: Brill Academic Publishers
    ISBN: 978-90-8686-176-7
    Medium: Buch
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Meulen / Wernaart EU Food Law Handbook

    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: Brill
    ISBN: 978-90-8686-350-1
    Medium: Buch
    126,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Meulen Reconciling Food Law to Competitiveness

    1. Auflage 2009
    Verlag: Brill
    ISBN: 978-90-8686-098-2
    Medium: Buch
    74,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Hadiprayitno / Hospes Governing Food Security

    Law, Politics and the Right to Food
    1. Auflage 2010
    Verlag: Brill
    ISBN: 978-90-8686-157-6
    Medium: Buch
    126,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Hospes / Meulen Fed Up with the Right to Food?

    The Netherlands' Policies and Practices Regarding the Human Right to Adequate Food
    1. Auflage 2009
    Verlag: Brill
    ISBN: 978-90-8686-107-1
    Medium: Buch
    94,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb



Ist Ihr gesuchter Titel nicht Teil der Ergebnisse? Dann nutzen Sie unser Kontaktformular