Fachgebiet
Medium
  • 2
Erscheinungsjahr
  • 1
  • 1
Autoren
  • 1
  • 1
Verlag
  • 2
Preis
  • 1
  • 1
Sprachen
  • 2
Verfügbarkeit
  • 2
Katalog
  • 2
  • 2

Soziologie | Soziale Arbeit

2  Treffer  für „European Institute for Food Law series“


    Szajkowska Regulating food law

    Risk analysis and the precautionary principle as general principles of EU food law
    1. Auflage 2012
    Verlag: Brill Academic Publishers
    ISBN: 978-90-8686-194-1
    Medium: Buch
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Meulen Private food law

    Governing food chains through contract law, self-regulation, private standards, audits and certification schemes
    1. Auflage 2011
    Verlag: Brill Academic Publishers
    ISBN: 978-90-8686-176-7
    Medium: Buch
    Lieferzeit ca. 10 Werktage



Ist Ihr gesuchter Titel nicht Teil der Ergebnisse? Dann nutzen Sie unser Kontaktformular