Ergebnisse filtern
-
- 4
-
- 1
- 1
- 1
- 1
-
- 1
- 1
- 2
- 1
- 1
- 2
-
- 1
- 3
-
- 2
- 2
-
- 4
-
- 4
-
- 4
- 4
Sozialwissenschaften
-
Szajkowska Regulating food law
Risk analysis and the precautionary principle as general principles of EU food law1. Auflage 2012Verlag: Brill Academic PublishersISBN: 978-90-8686-194-1Medium: BuchLieferzeit ca. 10 Werktage -
Meulen Private food law
Governing food chains through contract law, self-regulation, private standards, audits and certification schemes1. Auflage 2011Verlag: Brill Academic PublishersISBN: 978-90-8686-176-7Medium: BuchLieferzeit ca. 10 Werktage -
Urazbaeva / Szajkowska / Wernaart The Functional Field of Food Law
Reconciling the Market and Human Rights1. Auflage 2019Verlag: BrillISBN: 978-90-8686-334-1Medium: Buch170,50 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Wernaart The enforceability of the human right to adequate food
A comparative study1. Auflage 2013Verlag: Brill Academic PublishersISBN: 978-90-8686-239-9Medium: BuchLieferzeit ca. 10 Werktage
Ist Ihr gesuchter Titel nicht Teil der Ergebnisse? Dann nutzen Sie unser Kontaktformular
Bitte ändern Sie das Passwort