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King Food Safety Management Systems
Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-44734-2Medium: Buch139,09 € (inkl. MwSt.)
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King Food Safety Management
Implementing a Food Safety Program in a Food Retail Business2013Verlag: SpringerISBN: 978-1-4939-0199-9Medium: Buch69,54 € (inkl. MwSt.)
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Yiannas Food Safety = Behavior
30 Proven Techniques to Enhance Employee Compliance2015Verlag: SpringerISBN: 978-1-4939-2488-2Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Harrison Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-66687-7Medium: Buch71,68 € (inkl. MwSt.)
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Gurtler / Kornacki / Doyle The Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2014Verlag: SpringerISBN: 978-1-4939-5271-7Medium: Buch90,94 € (inkl. MwSt.)
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Yiannas Food Safety = Behavior
30 Proven Techniques to Enhance Employee ComplianceSoftcover Nachdruck of the Original 1. 2015 Auflage 2016Verlag: SpringerISBN: 978-1-4939-4395-1Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Farber / Crichton / Snyder, Jr. Retail Food Safety
1. Auflage 2014Verlag: Springer USISBN: 978-1-4939-1550-7Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark53,49 € (inkl. MwSt.)
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Gurtler / Doyle / Kornacki The Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
1. Auflage 2014Verlag: Springer USISBN: 978-1-4939-2062-4Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark90,94 € (inkl. MwSt.)
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Fu / Bedale / Jackson Food Allergens
Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-66585-6Medium: Buch139,09 € (inkl. MwSt.)
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Pérez-Rodríguez / Valdramidis / Skandamis Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry
Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-88558-2Medium: Buch117,69 € (inkl. MwSt.)
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Fu / Jackson / Krishnamurthy Food Allergens
Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-66586-3Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark96,29 € (inkl. MwSt.)
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Spink Food Fraud Prevention
Introduction, Implementation, and Management1. Auflage 2019Verlag: Springer USISBN: 978-1-4939-9621-6Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark149,79 € (inkl. MwSt.)
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Roberts Food Safety Economics
Incentives for a Safer Food Supply1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-92138-9Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark171,19 € (inkl. MwSt.)
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Taormina / Hardin Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods
1. Auflage 2021Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-54375-4Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark99,99 € (inkl. MwSt.)
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Venkitanarayanan / Ricke / Thakur Food Safety in Poultry Meat Production
1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-05010-8Medium: Buch235,39 € (inkl. MwSt.)
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Farber / Snyder / Crichton Retail Food Safety
Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2014Verlag: SpringerISBN: 978-1-4939-5288-5Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Farber / Snyder / Crichton Retail Food Safety
2014Verlag: SpringerISBN: 978-1-4939-1549-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Gurtler / Kornacki / Doyle Foodborne Pathogens
Virulence Factors and Host SusceptibilitySoftcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-86014-5Medium: Buch192,59 € (inkl. MwSt.)
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Harrison Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-66689-1Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark69,99 € (inkl. MwSt.)
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