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Wirtschaftssektoren & Branchen

15  Treffer  für „California Studies in Food and Culture“


    Broad More Than Just Food - Food Justice and Community Change

    1. Auflage 2016
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28744-0
    Medium: Buch
    87,50 € (inkl. MwSt.)
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    Nestle Food Politics

    How the Food Industry Influences Nutrition and Health Volume 3
    1. Auflage, Revised and Expanded Tenth Anniversary Auflage 2013
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27596-6
    Medium: Buch
    29,50 € (inkl. MwSt.)
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    Broad More Than Just Food

    Food Justice and Community Change
    1. Auflage 2016
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28745-7
    Medium: Buch
    30,00 € (inkl. MwSt.)
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    Cleveland Balancing on a Planet - The Future of Food and Agriculture

    1. Auflage 2013
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27741-0
    Medium: Buch
    72,50 € (inkl. MwSt.)
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    Solt The Untold History of Ramen - How Political Crisis in Japan Spawned a Global Food Craze

    1. Auflage, 1
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27756-4
    Medium: Buch
    62,00 € (inkl. MwSt.)
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    Belasco Meals to Come - A History of the Future of Food

    1. Auflage 2006
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-25035-2
    Medium: Buch
    35,00 € (inkl. MwSt.)
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    Paxson The Life of Cheese

    Crafting Food and Value in America Volume 41
    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27018-3
    Medium: Buch
    34,50 € (inkl. MwSt.)
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    Solt The Untold History of Ramen

    How Political Crisis in Japan Spawned a Global Food Craze
    1. Auflage, 1
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28235-3
    Medium: Buch
    39,00 € (inkl. MwSt.)
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    Zeide Canned

    The Rise and Fall of Consumer Confidence in the American Food Industry Volume 68
    1. Auflage 2018
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-29068-6
    Medium: Buch
    34,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Bauch A Geography of Digestion - Biotechnology and the Kellogg Cereal Enterprise

    1. Auflage 2016
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28579-8
    Medium: Buch
    87,50 € (inkl. MwSt.)
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    Bowen Divided Spirits

    Tequila, Mezcal, and the Politics of Production
    1. Auflage 2015
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28104-2
    Medium: Buch
    54,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Jacobson Intoxicating Pleasures

    The Reinvention of Wine, Beer, and Whiskey after Prohibition
    1. Auflage 2024
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-40110-5
    Medium: Buch
    32,50 € (inkl. MwSt.)
    vorbestellbar
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    Cleveland Balancing on a Planet

    1. Auflage 2013
    Verlag: University Of California Press
    ISBN: 978-0-520-27742-7
    Medium: Buch
    36,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Boisard Camembert - A National Myth

    1. Auflage 2003
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-22550-3
    Medium: Buch
    45,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Bestor Tsukiji - The Fish Market at the Center of the World

    1. Auflage 2004
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-22024-9
    Medium: Buch
    31,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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