Buch, Englisch, 344 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 540 g
Nutritional Value, Production, and Applications
Buch, Englisch, 344 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 540 g
ISBN: 978-0-12-811525-1
Verlag: William Andrew Publishing
This edited volume brings together the world's leading researchers on sprouted grains.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Agrarökonomie, Ernährungswirtschaft
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Medizin, Gesundheit: Sachbuch, Ratgeber
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
Weitere Infos & Material
Section I: Germination and Sprouted Grains 1. Molecular mechanisms of seed germination
Section II: Nutrients and Bioactive Components in Sprouted Grains 2. Bioactive compounds in sprouted grains 3. GABA: A bioactive compound in foods 4. Antioxidant capacity of sprouted grains 5. Phenols contents in sprouted grains
Section III: Equipment & Technological Innovation 6. Processing of germinated grains 7. Microbial safety of sprouted seeds 8. Controlled germination for enhancing the nutritional value of sprouted grains
Section IV: Sprouted Grain Products 9. Sprouted grains as a food ingredient 10. Sprouted grains based non-fermented products 11. Sprouted grains based fermented products 12. High GABA sprouted rice products