Food and Agriculture Organization of the United Nations | Assessment and Management of Seafood Safety and Quality | Buch | 978-92-5-107511-1 | sack.de

Buch, Englisch, 455 Seiten, Paperback

Reihe: FAO Fisheries and Aquaculture Technical Papers

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Assessment and Management of Seafood Safety and Quality

Current Practices and Emerging Issues
Erscheinungsjahr 2014
ISBN: 978-92-5-107511-1
Verlag: Food and Agriculture Organization of the United Nations - FAO

Current Practices and Emerging Issues

Buch, Englisch, 455 Seiten, Paperback

Reihe: FAO Fisheries and Aquaculture Technical Papers

ISBN: 978-92-5-107511-1
Verlag: Food and Agriculture Organization of the United Nations - FAO


This paper compiles the state of knowledge on seafood safety and quality with the view to provide a succinct yet comprehensive resource book to seafood quality and safety managers, including topics on emerging issues such as new pathogens, the impact of climate change on seafood safety and a changing regulatory framework
Food and Agriculture Organization of the United Nations Assessment and Management of Seafood Safety and Quality jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.