Food and Beverage Cost Control | Buch | 978-1-77407-788-7 | sack.de

Buch, Englisch, 277 Seiten, Hardback, Format (B × H): 152 mm x 229 mm

Food and Beverage Cost Control

Buch, Englisch, 277 Seiten, Hardback, Format (B × H): 152 mm x 229 mm

ISBN: 978-1-77407-788-7
Verlag: Society Publishing


The book Food and Beverage: Cost Control talks about and informs the readers about the various kinds of costs that can be incurred in the food and beverage industry. The book lists various ways in which the managers ensure that they control the costs on various aspects of the industry. It also suggests methods and industry practices to make sure that costs can be regulated to reap profits. The book takes the readers through several aspects of the food and beverage industry, quoting several examples and case studies, to make the content relatable to the readers.
Food and Beverage Cost Control jetzt bestellen!
Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.