Buch, Englisch, 277 Seiten, Hardback, Format (B × H): 157 mm x 231 mm, Gewicht: 440 g
Buch, Englisch, 277 Seiten, Hardback, Format (B × H): 157 mm x 231 mm, Gewicht: 440 g
ISBN: 978-1-77407-788-7
Verlag: Society Publishing
The book Food and Beverage: Cost Control talks about and informs the readers about the various kinds of costs that can be incurred in the food and beverage industry. The book lists various ways in which the managers ensure that they control the costs on various aspects of the industry. It also suggests methods and industry practices to make sure that costs can be regulated to reap profits. The book takes the readers through several aspects of the food and beverage industry, quoting several examples and case studies, to make the content relatable to the readers.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Volkswirtschaftslehre Volkswirtschaftslehre Allgemein
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Bereichsspezifisches Management Kostenmanagement, Budgetierung