Buch, Englisch, Band 22, 236 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 230 mm, Gewicht: 517 g
Reihe: European Studies - An Interdisciplinary Series in European Culture, History and Politics
Buch, Englisch, Band 22, 236 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 230 mm, Gewicht: 517 g
Reihe: European Studies - An Interdisciplinary Series in European Culture, History and Politics
ISBN: 978-90-420-2086-3
Verlag: Brill | Rodopi
Fachgebiete
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Freizeitsoziologie, Konsumsoziologie, Alltagssoziologie, Populärkultur
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Geschichtliche Themen Mentalitäts- und Sozialgeschichte
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Europäische Geschichte
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Kultursoziologie
Weitere Infos & Material
THOMAS M. WILSON: Food, Drink and Identity in Europe: Consumption and the Construction of Local, National and Cosmopolitan Culture
MENNO SPIERING: Food, Phagophobia and English National Identity
JOEP LEERSSEN: From Whiskey to Famine: Food and Intercultural Encounters in Irish History
MICHAEL WINTLE: Diet and Modernization in The Netherlands During the Nineteenth and Early Twentieth Centuries
GARY ARMSTRONG AND HANS HOGNESTAD: Hitting the Bar: Alcohol, Football Identities and Global Flows in Norway
F. XAVIER MEDINA: ‘Social Wine’: Ethnic Identity and Wine Consumption in the Basque Diaspora in Barcelona (Spain)
WENDY L.H. LEYNSE: Journeys Through ‘Ingestible Topography’: Socializing the ‘Situated Eater’ in France
KAREN MONTAGNE: The Quest for Quality: Food and the Notion of ‘Trust’ in the Gers Area in France
Erick CASTELLANOS and Sara M. BERGSTRESSER: Food Fights at the EU Table: The Gastronomic Assertion of Italian Distinctiveness
Stacia E. ZABUSKY: Food, National Identity, and Emergent Europeanness
at the European Space Agency