E-Book, Englisch, Band 35, 591 Seiten, eBook
Fortschritte der Chemie Organischer Naturstoffe / Progress in the Chemistry of Organic Natural Products
1978
ISBN: 978-3-7091-8505-6
Verlag: Springer Wien
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
E-Book, Englisch, Band 35, 591 Seiten, eBook
ISBN: 978-3-7091-8505-6
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Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Weitere Infos & Material
Neolignans.- I. Introduction.- II. 8.8’-Neolignans.- III. 8.8’,7.2’-Neolignans.- IV. 8.8’,2.2’-Neolignans.- V. 3.3’-, 5.1’,2.2’- and 5.1’,2.2,,1.5,,6.6,-Neolignans.- VI. 8.3’-Neolignans.- VII. 8.1’-Neolignans.- VIII. Rearranged 8.1’-Neolignans.- IX. 13C NMR Spectroscopy of Neolignans.- X. 8.1’,7.3’- and 8.5’,7.3’-Neolignans.- XI. 8.1’,7.9’-Neolignan.- XII. 8. 0.4’-Neolignans.- XIII. Function and Use of Neolignans.- XIV. Biogenesis of Neolignans.- XV. Conclusion.- Addendum.- References.- Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren enthaltende Naturstoffe in Pflanzen.- I. Einleitung.- II. Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren.- III. Ester der Hydroxyzimtsäuren und der Gallussäure mit anderen Hydroxycarbonsäuren.- IV. Verbindungen der Phenolsäuren mit Kohlenhydraten.- V. Ester der Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren mit n-Alkoholen, n-?-Alkandiolen, Glycerin und ?-Hydroxyfettsäuren.- VI. Ester der Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren mit Naturstoffen außer Flavonoiden und Glucosiden.- VII. Ester der Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren mit Phenolglucosiden, Cyclohexanolglucosiden und ähnlichen Naturstoffen.- VIII. Ester der Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren mit Flavonoiden.- IX. Mit Hydroxyzimtsäuren oder Hydroxybenzoesäuren acylierte Flavonoidglykoside.- X. Amide der Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren.- XI. Isolierung, qualitativer Nachweis und quantitative Bestimmung.- XII. Biologische Eigenschaften und Bedeutung.- Natural 4-Ylidenebutenolides and 4-Ylidenetetronic Acids.- I. Introduction.- II. Structure and Distribution.- III. Synthesis.- IV. Biosynthesis.- V. Biological Activity.- References.- Naturally Occurring Plant Coumarins.- I. Introduction: Scope of Review.- II.Structural Types.- III. Nomenclature.- IV. Isolation and Identification.- V. Structure Determination.- VI. Synthesis and Biosynthesis.- VII. Introduction to Tables.- Formula Index.- Trivial Name Index.- References.- Recent Developments in the Field of Naturally-Occurring Aroma Components.- I. Occurrence and Implication of Flavors.- II. Oxygen-Containing Aliphatic Aroma Compounds.- III. Isoprenoid Aroma Compounds.- References.- Namenverzeichnis. Author Index.- Sachverzeichnis. Subject Index.