Buch, Englisch, 188 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 508 g
Progress in the Chemistry of Organic Natural Products
Buch, Englisch, 188 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 508 g
ISBN: 978-3-211-83264-6
Verlag: Springer Vienna
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Verfahrenstechnik, Chemieingenieurwesen
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Pharmazeutische Chemie, Medizinische Chemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Pharmazeutische Technologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Pharmazie
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie
Weitere Infos & Material
Secondary Metabolites and the Control of Some Blue Stain and Decay Fungi (W. A. Ayer, L. S. Trifonov): Introduction; Blue Stain Fungi; Decay Causing Fungi; The Black Gall Effect; References.- Condensed Tannins (D. Ferreira, E. V. Brandt, J. Coetzee, E. Malan): Introduction; Formation of the Interflavanyl Bond in Oligomeric Proanthocyanidins; Cleavage of the Interflavanyl Bond in Oligomeric Proanthocyanidins; Rearrangement of the Pyran Heterocycle of Oligomeric Proanthocyanidins; Conformational Analysis of Dimeric Proanthocyanidins; Conclusion.- Constituents of //Lactarius// (Mushrooms) (W. M. Daniewski, G. Vidari): Introduction; Sesquiterpenes Isolated from //Lactarius//; Introduction to Parts 6 and 7 – Velutinal Esters and Related Sesquiterpenes; Chemistry of Sesquiterpenes of //Lactarius//.- References.- Author Index.- Subject Index.