Fractional Calculus in Bioengineering | Buch | 978-1-56700-494-6 | sack.de

Buch, Englisch, 439 Seiten, Hardback, Format (B × H): 185 mm x 260 mm

Fractional Calculus in Bioengineering


2. Auflage 2021
ISBN: 978-1-56700-494-6
Verlag: Begell House, Inc.

Buch, Englisch, 439 Seiten, Hardback, Format (B × H): 185 mm x 260 mm

ISBN: 978-1-56700-494-6
Verlag: Begell House, Inc.


This book is written for bioengineers who wish to learn more about fractional calculus (integration and differentiation of arbitrary order) and the ways in which it can be used to solve biomedical problems. However, the text covers a wide range of topics (bioelectrodes, biomaterials, neural networks, etc.) that I hope will be of interest to other scientists and engineers as well as to bioengineers. Examples and exercises show that with only a small change in notation and perspective, fractional calculus extends many of the modeling capabilities of conventional calculus and integer order differential equations. By combining an “engineer’s” approach to fractional calculus ? largely through using the Laplace transform ? with examples taken from a variety of biomedical applications, this book will help new students learn to use the techniques of fractional calculus. The second edition of this book contains updates and corrections to equations and descriptions from the first edition.
Fractional Calculus in Bioengineering jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.