Buch, Englisch, 274 Seiten, Format (B × H): 191 mm x 235 mm, Gewicht: 770 g
Buch, Englisch, 274 Seiten, Format (B × H): 191 mm x 235 mm, Gewicht: 770 g
ISBN: 978-0-12-820057-5
Verlag: William Andrew Publishing
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Tourismus & Reise Tourismus & Reise: Ökonomie, Ökologie
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Hotel und Gastronomie
Weitere Infos & Material
1. The impact of molecular gastronomy within the food science community and results of its application 2. Role of gastronomy and new technologies in shaping a healthy diet 3. Cooking with Computers: The Vision of Digital Gastronomy 4. Gastronomic systems research 5. The Mediterranean diet between traditional foods and human health through culinary examples 6. Olive oil in gastronomy and food science 7. From folklore to the nutraceutical world: The Corema album potential 8. Food processing by-products and molecular gastronomy 9. Recipes for the valorization of Culinary By-products and Leftovers 10. The Senior Foodies Market: Opportunities and Challenges in Gastronomic Tourism 11. Holistic Cuisine and Gastronomic Tourism 12. Seven Dimensions of Taste - Taste in a Sociological and Educational Perspective