Buch, Englisch, 228 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 404 g
Reihe: Routledge Revivals
Buch, Englisch, 228 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 404 g
Reihe: Routledge Revivals
ISBN: 978-0-367-25877-1
Verlag: CRC Press
First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Energietechnik | Elektrotechnik Elektrotechnik
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften
- Technische Wissenschaften Elektronik | Nachrichtentechnik Elektronik
- Technische Wissenschaften Bauingenieurwesen Bauingenieurwesen
Weitere Infos & Material
I. COMPARATIVE PROPERTIES OF HYDROCOLLOIDS.
1. Background and Classification. 2. Structure and Conformation of Hydrocolloids. 3. Functional Properties. 4. Gums and Nutrition.
II. FERMENTATION (BIOSYNTHETIC) GUMS.
Introduction. 5. Xanthan. 6. Curdlan. 7. Curdlan. 8. Dextran. Index.