Höllmann | The Land of the Five Flavors | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 216 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm

Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History

Höllmann The Land of the Five Flavors

A Cultural History of Chinese Cuisine
1. Auflage 2013
ISBN: 978-0-231-53654-7
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

A Cultural History of Chinese Cuisine

E-Book, Englisch, 216 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm

Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History

ISBN: 978-0-231-53654-7
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



No detailed description available for "The Land of the Five Flavors".
Höllmann The Land of the Five Flavors jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Preface
1. Rice Doesn't Rain from Heaven
2. A Taste of Harmony
3. Fire, Ice, and Flavor
4. A Culinary Cosmos
5. Heavenly Dew
6. Regulations and Conventions
7. The Tavern of Eternal Happiness
8. Epilogue
Bibliography
Appendix
Index


Read the chapter, "Rice Doesn't Rain from Heaven"


Thomas O. Höllmann is a professor of Chinese studies and ethnology at the Ludwig Maximilian University in Munich and a former vice president of the Bavarian Academy of Science. His publications include The Silk Road and The Old China: A Cultural History.

Karen Margolis is a writer and translator living in Berlin. She is also the translator of The Art of Philosophy by Peter Sloterdijk.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.