E-Book, Englisch
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Hoenig Garden Variety
1. Auflage 2017
ISBN: 978-0-231-54638-6
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
The American Tomato from Corporate to Heirloom
E-Book, Englisch
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
ISBN: 978-0-231-54638-6
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Kochen, Essen, Trinken
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Agrarökonomie, Ernährungswirtschaft
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Geschichte einzelner Länder Amerikanische Geschichte
Weitere Infos & Material
Acknowledgments
Introduction
1. The Early American Tomato
2. The Tomato on the Farm: Culinary and Agricultural Advancements, 1820–1900
3. A Tomato for All Seasons: The Development of the Twelve-Month Fresh and Processed Tomato Industries, 1880–1945
4. Consuming Tomatoes: Culinary Creativity and Expansion in the Age of Industrialization
5. “A Poor Tomato Is Better Than No Tomato”: The Harvester and the Commodification of the Tomato
6. Meet the Farmer or Become One: Challenging Commercial Food Culture
Conclusion
Notes
Bibliography
Index