Hui | Dairy Science and Technology Handbook, Volume 2 | Buch | 978-0-470-12707-0 | sack.de

Buch, Englisch, 448 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 875 g

Hui

Dairy Science and Technology Handbook, Volume 2

Product Manufacturing
1. Auflage 2006
ISBN: 978-0-470-12707-0
Verlag: Wiley

Product Manufacturing

Buch, Englisch, 448 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 875 g

ISBN: 978-0-470-12707-0
Verlag: Wiley


Written by renowned dairy experts with diversified backgrounds and exper this extremely useful book offers a thorough account of manufacturing dairy products. It discusses procedures and new advances in the manufacture technology for yogurt, ice cream, cheese, and dry and concentrated dairy products, as well as the microbiology and associated health hazards for dairy products.
Hui Dairy Science and Technology Handbook, Volume 2 jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Preface.
Contributors.

Chapter 1. Yogurt. - Ramesh C. Chandan and Khem M. Shahani

Chapter 2. Ice Cream and Frozen Desserts. - Rafael Jiménez-Flores, Norman J. Klipfel, and Joseph Tobias

Chapter 3. Cheese. - K. Rajinder Nath

Chapter 4. Concentrated and Dried Dairy Products. - Marijana Caric

Chapter 5. Dairy Microbiology and Safety. - P.C. Vasavada and Maribeth A. Cousin

Appendix. Food and Drug Administration, Part 135-Frozen Desserts, April 1, 1992.


Y. H. Hui and are the authors of Dairy Science and Technology Handbook: Product Manufacturing, Volume 2, published by Wiley.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.