Klein / Ikarus-Team / Pantauro | Ikarus Invites The World's Best Chefs | Buch | 978-3-96704-082-1 | sack.de

Buch, Englisch, 352 Seiten, Format (B × H): 251 mm x 338 mm, Gewicht: 2790 g

Klein / Ikarus-Team / Pantauro

Ikarus Invites The World's Best Chefs

Exceptional Recipes and International Chefs in Portrait: Volume 9
Exceptional recipes and international chefs in portrait / texts Uschi Korda, Caroline Metzger
ISBN: 978-3-96704-082-1
Verlag: Gestalten

Exceptional Recipes and International Chefs in Portrait: Volume 9

Buch, Englisch, 352 Seiten, Format (B × H): 251 mm x 338 mm, Gewicht: 2790 g

ISBN: 978-3-96704-082-1
Verlag: Gestalten


Haute Cuisine at the Hangar-7

The guest chefs at Restaurant Ikarus present their exceptional culinary art whether it is fusion cuisine, molecular gastronomy or traditional cooking. Executive Chef Martin Klein offers a potpourri of international top chefs. The guest chefs present their creations at Restaurant Ikarus – Martin Klein and his team rise to the challenge and perfectly recreate the top chefs’ menus. The chef’s personal commentaries, Martin Klein’s experiences with the guest chefs and recipes of their menus, which are especially arranged for Restaurant Ikarus, present the international haute cuisine.

Klein / Ikarus-Team / Pantauro Ikarus Invites The World's Best Chefs jetzt bestellen!

Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.