Buch, Englisch, Band 39, 204 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 330 g
Buch, Englisch, Band 39, 204 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 330 g
Reihe: Sustainable Agriculture Reviews
ISBN: 978-3-030-38883-6
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenphysiologie, Photosynthese
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltschutz, Umwelterhaltung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenökologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Pharmakologie, Toxikologie
Weitere Infos & Material
Chapter 1. Crop protection for agricultural intensification systems in sub-Saharan Africa (Alain Ratnadass).- Chapter 2. Coffee diversity and conservation in Ethiopia (Kifle Zerga and Birhanu Tsegaye).- Chapter 3. Phytochemistry, toxicity and pharmacology of Pistacia lentiscus, Artemisia herba-alba and Citrullus colocynthis (Mohamed Amine Gacem, Aminata Ould El Hadj-Khelil, Badreddine Boudjemaa and Hiba Gacem).- Chapter 4. Role of osmolytes in the mechanisms of antioxidant defense of plants (Shah Fahad, Muhammad Akbar Anjum, Aamir Nawaz, Safina Naz, Sajjad Hussain and Shakeel Ahmad).- Chapter 5. Basmati rice production and research in Pakistan (Muhammad Akhter and Zulqarnain Haider).- Chapter 6. Site-specific fertilizer nitrogen management in cereals in South Asia (Bijay-Singh, Varinderpal-Signh and Ali M. Ali).- Chapter 7. Materials and methods for biodiesel production (Soham Chattopadhyay and Ramkrishna Sen).