Buch, Englisch, Band 25, 304 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 5915 g
Buch, Englisch, Band 25, 304 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 5915 g
Reihe: Sustainable Agriculture Reviews
ISBN: 978-3-319-58678-6
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften Nachhaltige Landwirtschaft
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Klimawandel, Globale Erwärmung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Ökologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Nachhaltigkeit
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltwissenschaften
Weitere Infos & Material
Chapter 01: Applications for rapid testing of plant and soil nutrients.- Chapter 02: World cultivation of genetically modified crops: opportunities and risks.- Chapter03: Food security in the arab gulf cooperation council states.- Chapter 04: Methods to Study Agricultural Systems.- Chapter 05:Comparison of methods to assess agricultural sustainability.- Chapter 06: Sustainable cultivation of saffron in Iran.- Chapter 07: Soil fertility management in sub-Saharan Africa.- Chapter 08: Silicon in Agriculture.- Chapter 09: Long-term chemical fertilization in Tanzania.- Chapter 10: Interaction of mycorrhizal fungi and Azotobacter with root-knot nematodes and root-chewing insects.