Buch, Englisch, Band 21, 269 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1290 g
Buch, Englisch, Band 21, 269 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1290 g
Reihe: Molecular Methods of Plant Analysis
ISBN: 978-3-540-41753-8
Verlag: Springer Berlin Heidelberg
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer Physiologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Molekularbiologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenreproduktion, Verbreitung, Genetik
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Klinische und Innere Medizin Immunologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Phytotomie, Pflanzenmorphologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer Humangenetik
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Tierphysiologie
Weitere Infos & Material
1 Molecular Biology of Taste and Aroma Receptors: Implications for Taste and Aroma of Plant Products.- 2 Use of DNA Microarrays in the Identification of Genes Involved in Strawberry Flavor Formation.- 3 Testing for Taste and Flavour of Beer.- 4 Taste Evaluation for Peptides in Protein Hydrolysates from Soybean and Other Plants.- 5 Hop Aroma Extraction and Analysis.- 6 Olfactometry and Aroma Extract Dilution Analysis of Wines.- 7 Analysis of Volatile Components of Citrus Fruit Essential Oils.- 8 Aroma Volatiles in Fruits in Which Ethylene Production Is Depressed by Antisense Technology.- 9 Detection of Physiologically Active Flower Volatiles Using Gas Chromatography Coupled with Electroantennography.- 10 Analysis of Rhythmic Emission of Volatile Compounds of Rose Flowers.- 11 Odour Intensity Evaluation in GC-Olfactometry by Finger Span Method.- 12 Solid Phase Microextraction Application in GC/Olfactometry Dilution Analysis.- 13 RNA Gel Blot Analysis to Determine Gene Expression of Floral Scents.