Buch, Englisch, 596 Seiten, Format (B × H): 234 mm x 154 mm, Gewicht: 962 g
Production, Processing, and Marketing
Buch, Englisch, 596 Seiten, Format (B × H): 234 mm x 154 mm, Gewicht: 962 g
ISBN: 978-1-77463-773-9
Verlag: Apple Academic Press Inc.
This volume, Temperate Fruits: Production, Processing, and Marketing, presents the latest pomological research on the production, postharvest handling, processing and storage, and information on marketing for a selection of temperate fruits. These include apple, pear, quince, peach, plum, sweet cherry, kiwifruit, strawberry, mulberry, and chestnut. With chapters from fruit experts from different countries of the world, the book provides the latest information on the effect of climate change on fruit production, organic fruit growing and advanced fruit breeding, the nutraceutical value and bioactive compounds in fruits and their role in human health, and new and advanced methods of fruit production. Topics include microirrigation, sustainable nutrient management, crop protection and plant health management, and farm mechanization.
Zielgruppe
Academic and Postgraduate
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Produktionstechnik Verpackungstechnik
- Geisteswissenschaften Design Produktdesign, Industriedesign
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Gartenbau
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Agrarökonomie, Ernährungswirtschaft
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
Weitere Infos & Material
1. Apple 2. Pear 3. Quince 4. Peach 5. Plum 6. Sweet Cherries 7. Kiwifruit 8. Strawberry 9. Mulberry 10. Chestnut