Menon / Kinoshita / Orlean | Glycosylphosphatidylinositol (GPI) Anchoring of Proteins | Buch | 978-0-12-374963-5 | sack.de

Buch, Englisch, 500 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 710 g

Menon / Kinoshita / Orlean

Glycosylphosphatidylinositol (GPI) Anchoring of Proteins


Erscheinungsjahr 2009
ISBN: 978-0-12-374963-5
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 500 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 710 g

ISBN: 978-0-12-374963-5
Verlag: William Andrew Publishing


This volume of The Enzymes features high-caliber thematic articles on the topic of glycosylphosphatidylinositol (GPI) anchoring of proteins.
Menon / Kinoshita / Orlean Glycosylphosphatidylinositol (GPI) Anchoring of Proteins jetzt bestellen!

Zielgruppe


Biochemists, cell biologists, molecular biologists, biophysicists.

Weitere Infos & Material


1: Overview of GPI biosynthesis, gene listTaroh Kinoshita2: GlcNAc transfer reaction, GPI-GnT, Ras signalingDavid E. Levin3: GlcNAc-PI de-N-acetylaseMichael A. J. Ferguson4: Inositol acylation/deacylationYoshifumi Jigami5: MannosylationYusuke Maeda6: Phosphoethanolamine transferPeter Orlean7: TransamidaseAnant K. Menon8: Flipping and pathway topologyAnant Menon9: Evolutional conservation and BioinformaticsJohn Samuelson10: GPI in apicomplexan and parasitesRalph Schwarz11: Chemical synthesis of GPIRam A. Vishwakarma12: Use of synthetic GPIs as anti-toxic vaccinePeter Seeberger 13: ER export and GPI-proteinsHoward Riezman14: Polarized sorting of GPI proteinsChiara Zurzolo15: Involvement of GPIs in yeast cell wall structurePeter N. Lipke16: Paroxysmal nocturnal hemoglobinuria (PIGA mutation)Lucio Luzzatto17: Inherited GPI deficiencyAnastasios Karadimitris18: Inhibitors of GPI biosynthesisTerry K. Smith


Tamanoi, Fuyuhiko
Fuyu Tamanoi is a biochemist who has served on the UCLA School of Medicine and UCLA College faculty since he joined the Department of Microbiology, Immunology & Molecular Genetics in 1993. He became a full professor in 1997.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.