Mortimore | HACCP | Buch | 978-1-4613-5856-5 | sack.de

Buch, Englisch, 300 Seiten, PB, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 492 g

Mortimore

HACCP

A practical approach
Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 1994
ISBN: 978-1-4613-5856-5
Verlag: Springer

A practical approach

Buch, Englisch, 300 Seiten, PB, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 492 g

ISBN: 978-1-4613-5856-5
Verlag: Springer


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Zielgruppe


Research


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1 Introduction to HACCP.- 2 Why use HACCP?.- 3 Preparing for HACCP.- 4 An Introduction to Hazards — their Significance and Control.- 5 Designing Safety into Products and Processes.- 6 How to do a HACCP Study.- 7 Putting the HACCP Plan into Practice.- 8 HACCP as a way of life — maintaining your HACCP System.- 9 Broader Applications of HACCP — using HACCP Techniques in other Areas.- HACCP and Quality Management Systems — their Combined Strength.- Appendix A HACCP Case Studies.- Appendix B Examples of Practical Hazard Control.- Appendix C Pathogen Profiles.- Appendix D Glossary.- Appendix E Abbreviations and Definitions.- References and Further Reading.



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