Buch, Englisch, 300 Seiten, PB, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 492 g
A practical approach
Buch, Englisch, 300 Seiten, PB, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 492 g
ISBN: 978-1-4613-5856-5
Verlag: Springer
Springer Book Archives
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Management Qualitätsmanagement, Qualitätssicherung (QS), Total Quality Management (TQM)
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Produktionstechnik Industrielle Qualitätskontrolle
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
1 Introduction to HACCP.- 2 Why use HACCP?.- 3 Preparing for HACCP.- 4 An Introduction to Hazards — their Significance and Control.- 5 Designing Safety into Products and Processes.- 6 How to do a HACCP Study.- 7 Putting the HACCP Plan into Practice.- 8 HACCP as a way of life — maintaining your HACCP System.- 9 Broader Applications of HACCP — using HACCP Techniques in other Areas.- HACCP and Quality Management Systems — their Combined Strength.- Appendix A HACCP Case Studies.- Appendix B Examples of Practical Hazard Control.- Appendix C Pathogen Profiles.- Appendix D Glossary.- Appendix E Abbreviations and Definitions.- References and Further Reading.