Morton | Radical Food | Buch | 978-0-415-14870-2 | sack.de

Buch, Englisch, 720 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 1506 g

Reihe: Subcultures and Subversions: 1750-1850

Morton

Radical Food

The Culture and Politics of Eating and Drinking 1790-1820
Erscheinungsjahr 2000
ISBN: 978-0-415-14870-2
Verlag: CRC Press

The Culture and Politics of Eating and Drinking 1790-1820

Buch, Englisch, 720 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 1506 g

Reihe: Subcultures and Subversions: 1750-1850

ISBN: 978-0-415-14870-2
Verlag: CRC Press


This three-volume set examines the cultural and literary history of food in the eighteenth century. It reprints exemplary texts from this fascinating and diverse subculture, which was gaining strength in a period of rapid urbanization, industrialization and revolutionary politics. Highlights include: influential writing concerning the anti-slavery debate, works on alcohol consumption, and Shelley's translation of Euripedes' satyr play about cannibalism.
Morton Radical Food jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Volume I. Ethics and Politics Volume II. Culture and Society Volume III. Health and Diet


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.