Buch, Englisch, 74 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 301 g
Reihe: Environmental Footprints and Eco-design of Products and Processes
Concepts and Case Studies from the Food Sector
Buch, Englisch, 74 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 301 g
Reihe: Environmental Footprints and Eco-design of Products and Processes
ISBN: 978-981-13-2453-6
Verlag: Springer Nature Singapore
This book discusses the concept of water footprint and corporate water footprint, presenting case studies on a thermal power plant in India and on the food sector. Water conservation is a key element of industrial sustainability strategies.
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Unternehmensorganisation, Corporate Responsibility
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Energie- & Versorgungswirtschaft Wasserwirtschaft
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Nachhaltigkeit
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltmanagement, Umweltökonomie
Weitere Infos & Material
Environmental Footprints of Water - Concepts, Tools, Importance and Challenges.- Corporate Water Footprint Accounting of Select Thermal Power Plants in India.- Water Footprint and Food Products.