Buch, Englisch, 393 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 153 mm x 216 mm, Gewicht: 6366 g
Reihe: Palgrave Studies in Agricultural Economics and Food Policy
Buch, Englisch, 393 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 153 mm x 216 mm, Gewicht: 6366 g
Reihe: Palgrave Studies in Agricultural Economics and Food Policy
ISBN: 978-1-137-48647-9
Verlag: Palgrave Macmillan US
Winner of the Quality of Research Discovery Award from the Australasian Agricultural and Resource Economics Society.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Agrarökonomie, Ernährungswirtschaft
- Wirtschaftswissenschaften Volkswirtschaftslehre Wirtschaftspolitik, politische Ökonomie
- Wirtschaftswissenschaften Volkswirtschaftslehre Gesundheitsökonomie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
1. Introduction.- 2. Obesity in America.- 3. Consequences of Obesity.- 4. Causes of Obesity: Individual Physiology and Consumption Choices.- 5. Causes of Obesity: External Influences.- 6. Roles for Government: In Principle.- 7. U.S. Farm Subsidies and Obesity.- 8. Agriculture R&D, Technology, and Obesity.- 9. Fat Taxes and Thin Subsidies as Obesity Policy.- 10. Other Food Polices as Obesity Policy.- 11. Summary and Synthesis.