Buch, Englisch, 470 Seiten, Format (B × H): 175 mm x 250 mm, Gewicht: 987 g
Current Issues in Tourism, Gastronomy, and Tourist Destination Research
1. Auflage 2022
ISBN: 978-1-032-16310-9
Verlag: Routledge
Proceedings of the International Conference on Tourism, Gastronomy, and Tourist Destination (TGDIC 2021), Jakarta, Indonesia, 2 December 2021
Buch, Englisch, 470 Seiten, Format (B × H): 175 mm x 250 mm, Gewicht: 987 g
ISBN: 978-1-032-16310-9
Verlag: Routledge
Zielgruppe
Academic, Postgraduate, and Professional
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Bauingenieurwesen Bauingenieurwesen
Weitere Infos & Material
Millennials Preference on China's Domestic Tourism Destination in New Normal Period
Yang Huaihuai, Gao Yuanheng, Myrza Rahmanit
Destination Image and Visitor Satisfaction: The Role of Visitor Satisfaction as an Intervening Variable
Tina Nurzachra Latifah Rizkiliana, Nurbaeti, Linda Desfaitri RB
Impact of Ayurveda, Yoga, and Diet on urban residents’ lifestyle during Covid-19: A Study from India
Shyju P J, Pradosh Kumar Mishra, Rajneesh Bahuguna, Anupya Gupta
History of Traditional Culinary and Gastronomy and Preservation Effort Through Culinary Tourism (Case Study: Taoge Tauco (Geco) in Sukabumi City, West Java, Indonesia)
Ira Yulia, Saptarining Wulan, Linda Desafitri RB
Reflexivity On Qualitative Tourism Research Methodology
Jinsheng (Jason) Zhu, Myrza Rahmanita, Fetty Asmaniati, Ismeth Emier Osman, Arief Faizal Rachman
Travelers’ Behavior Intention Analysis on the Utilization of Health Alert Card (E-HAC) During Pandemic: An Implementation of Unified Theory of Acceptance and Use of Technology (UTAUT) Model
Maria Dewi Indrawati, Nila Krisnawati