Buch, Englisch, 404 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 952 g
Reihe: Food Science and Technology
Buch, Englisch, 404 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 952 g
Reihe: Food Science and Technology
ISBN: 978-0-8247-0215-1
Verlag: CRC Press
"Provides a wide range of information on the composition, utilization, and evaluation of colorants and pigments in food, pharmaceuticals, and cosmetic products. Tabulates key data for food, drug, and cosmetic colorants by Color Index Numbers. Thoroughly describes the relationships between coloring reactions."
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Technologie der Lacke, Farben und Pigmente
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Pharmazeutische Technologie
Weitere Infos & Material
Basic definitions; food colouration; drug colouration; the colouration of cosmetic products; the colouration of food, drugs and cosmetics in the public eye; product development; safety and quality; analysis; data sheets of the colourants for food, drugs and cosmetic product.