Plessas / Meißner | Lectures on Flavor Physics | Buch | 978-3-540-22255-2 | sack.de

Buch, Englisch, Band 629, 215 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1110 g

Reihe: Lecture Notes in Physics

Plessas / Meißner

Lectures on Flavor Physics


2004
ISBN: 978-3-540-22255-2
Verlag: Springer Berlin Heidelberg

Buch, Englisch, Band 629, 215 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1110 g

Reihe: Lecture Notes in Physics

ISBN: 978-3-540-22255-2
Verlag: Springer Berlin Heidelberg


This volume contains the edited versions of some selected lectures delivered at the famous "Schladming Winter School", devoted to "Flavor Physics" in the present case. Flavor physics is one of the hot topics in contemporary elementary particle physics, because it relates to fundamental questions like the origin of masses, the size and strength of CP violation and the oscillations between various neutrino species. This volume will be useful for graduate students wishing to get more acquainted with the field as well as for lecturers in search of material for seminars of special lectures and courses in quantum field theory.
Plessas / Meißner Lectures on Flavor Physics jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research

Weitere Infos & Material


Light-Quark Dynamics.- The Anomalous Magnetic Moment of the Muon: a Theoretical Introduction.- CP Violation in B and K Decays: 2003.- Heavy Quark Physics.- Neutrino Physics-Theory.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.