Buch, Englisch, 744 Seiten, Format (B × H): 184 mm x 243 mm, Gewicht: 1111 g
Operations and Management
Buch, Englisch, 744 Seiten, Format (B × H): 184 mm x 243 mm, Gewicht: 1111 g
ISBN: 978-0-19-806109-0
Verlag: Oxford University Press
The book explores the key elements of housekeeping as also its theoretical foundations and techniques of operations. It provides an exhaustive coverage of the core concepts of the subject.
Students of hotel management will find the book highly useful. With its practice-oriented approach, the text will also be helpful to housekeeping professionals, and students of home science.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Sonstige Technologien
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftswissenschaften Literatur für Manager
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Management
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Tourismus & Reise Tourismus & Reise: Ökonomie, Ökologie